De Zomertijd

Ik besef nu pas hoe lang het al geleden dat ik een blog heb geschreven. Het afgelopen half jaar is ook in een sneltrein voorbij gevlogen!

Helaas heb ik in dat half jaar veel te weinig geschreven; o.a door veel te werken, hoofdpijn, sociaal leven en totaal geen inspiratie.
Misschien kunnen we de schuld geven aan de wintermaanden, het koude weer… Maar nu de zon weer schijnt en ik s’avonds weer met mijn laptop in de tuin zit, komen de letters weer sneller op het scherm en kan ik tenminste zeggen dat ik nu ben begonnen met hoofdstuk 27 van Samen Altijd Sterk.

Dat is overigens de werktitel van het vervolg op: Tussen lust, liefde & vriendschap.
Ik hoop dat het heerlijke weer blijft en dat ik mezelf ook de tijd gun om ervan te genieten. Want dan gaat het schrijven namelijk vanzelf 🙂

Om dit berichtje iets langer te maken, wil ik jullie hierbij ook een nieuw personage introduceren die een kleine rol zal vervullen in mijn nieuwe boek.

Eigenlijk is hij niet helemaal nieuw, want hij speelde ook een kleine rol in het eerste deel: Collin Masey!
Ik hoopte met zijn beschrijving destijds al een hint te geven, waarvan ik hoop dat vele die hebben opgepikt. Collin heeft een bloedband met enkele andere personages en zal in de toekomst hopelijk een grotere rol vervullen.

Hij is namelijk een eersteklas romantische held, die op een dag natuurlijk zijn grote liefde zal vinden.
Wanneer dat is, tja dan zal ik toch wat sneller moeten schrijven, want Collins verhaal is er eentje die niet kan wachten om beschreven te worden!

 

x Nicole

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *