Tussen lust, liefde & vriendschap!

 

9789402223545_cov

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=3gAQUsxWdYI[/embedyt]

Wanneer Lawrence Swann onverwachts hoort dat het leven van koningin Elizabeth gevaar loopt, roept hij de hulp in van Nicole Stawfield, de beruchte courtisane van het hof. Samen met Esmée Hayles, de gravin van Deston, proberen ze de aanslag te verijdelen… Ondertussen vecht Esmée voor haar huwelijk en moet Nicole alles op alles zetten om haar gevoelens voor Julian Hayles de baas te blijven, vooral wanneer de gevaarlijkste crimineel van London haar wenst te ontmoeten


Tussen lust, liefde & vriendschap is ontstaan op een avond op het eiland Lanzarote. Ik was daar op vakantie met mijn beste vriendin Esmée. We waren gigantisch verbrand en besloten die avond in de bungalow te blijven. Terwijl we zaten te praten en de serie: The Tudors, zaten te kijken, stelde ik de vraag; wat zouden wij zijn als we leefden in de tijd van Elizabeth I?

Lachend maakten we ervan dat Esmée een gravin zou zijn en ikzelf een courtisane. Onze beste vriend hadden wij gecast als priester. En zo zijn de eerste ideeën van het verhaal ontstaan. 
Oorspronkelijk was het bedoeld als iets alleen voor familie en vrienden, maar naarmate ik verder schreef ontvouwde het tot meer dan slechts een verhaal. De personages; Nicole Stawfield, Esmée Hayles en Lawrence Swann begonnen een eigen leven te leiden en al snel moest ik mijn eerste versie van het verhaal veranderen, omdat niet alleen hun avontuur, maar ook hun persoonlijke groei veranderde. 
Het is nu meer dan vijf jaar geleden sinds die avond op Lanzarote, maar ik ben nog altijd blij dat wij die avond hadden besloten om niet op pad te gaan… 

 

Recensies!
Ik vond Tussen lust, liefde en vriendschap een erg mooi boek. Het las lekker vlot en Nicole neemt  je mee in haar een verhaal.
– De Blije Boekwurm

Dit boek hield me helemaal gevangen vanaf de eerste pagina tot de laatste en ik kan echt niet anders dan applaudisseren voor de auteur. Ik ben gewoon echt onder de indruk en ik hoop dat dit boek dan ook meer aandacht gaat krijgen. Ik ga in ieder geval mijn best doen om jullie met deze recensie duidelijk te maken dat het echt een prachtig boek is!
Melissasbookworld

“Dankzij Nicole mocht ik haar mooie verhaal lezen. Ik was in een oog opslag verliefd op de cover. En ik wist zeker dat dit boek echt heel veel voor mij zou betekenen….
– Rose and Books

 

Tussen lust, liefde en vriendschap is te bestellen via Boekscout!

Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *