“En dan word je herkend”

Ik werk in de jumbo, dus dat mensen mij af en toe herkennen op straat is natuurlijk niet vreemd. Maar wanneer iemand naar je toe roept; “Gefeliciteerd met je boek!” dan voel je je toch wel een beetje trots!

Ik probeer veel promotie te krijgen voor mijn boek, maar het berichtje op de facebook van mijn werk heeft wel wonderen verricht! Ineens komen er mensen naar me toe om te vragen hoe ik er op ben gekomen om een boek te schrijven…

Eerlijk gezegd is dat best een vervelende vraag, want ik kan er niet zo goed een antwoord opgeven. Behalve dan dat ik al mijn hele leven schrijf… En verder… Ik heb veel fantasie… er zat een verhaal in mijn hoofd die ik op papier wilde hebben… Uiteindelijk is het gewoon een combinatie van die drie antwoorden.

Hoe nu verder? 

Ik ben begonnen met het volgende deel in de saga van de Familie Hayles. Voorlopig onder de werktitel: “Verleiding van het hart”.
Daarnaast probeer ik natuurlijk promotie te verrichten! En daar heb ik natuurlijk jullie hulp bij nodig!

Voor de mensen die mijn boek hebben gelezen, vertel het verder! Schrijf een recensie of deel het op social media. Deel mijn berichtjes natuurlijk ook!

liefs,

Nicole

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *