Like and Share Actie!!

Onder het motto; in mei maak iemand blij, start ik vandaag mijn eerste facebook actie!
Bij 250 likers verloot ik één exemplaar van Tussen lust, liefde en vriendschap!
Bij 300 likers verloot ik één Jumbo Cadeaukaart t.w.v 15,00!

Hoe maak je kans op mijn boek of de cadeaukaart?
• Like mijn pagina,
• Deel dit bericht
Dus hou jij van romantiek en heb je zin om weer een leuk boek te lezen? Doe dan mee en like mijn pagina!!

Op 9 mei maak ik de winnaars bekend! Tot die tijd; liken en delen!
____________________________________________

Wanneer Lawrence Swann onverwachts hoort dat het leven van koningin Elizabeth gevaar loopt, roept hij de hulp in van Nicole Stawfield, de beruchte courtisane van het hof. Samen met Esmée Hayles, de gravin van Deston, proberen ze de aanslag te verijdelen… Ondertussen vecht Esmée voor haar huwelijk en moet Nicole alles op alles zetten om haar gevoelens voor Julian Hayles de baas te blijven, vooral wanneer de gevaarlijkste crimineel van London haar wenst te ontmoeten..

Ik vond Tussen lust, liefde en vriendschap een erg mooi boek. Het las lekker vlot en Nicole neemt je mee in haar een verhaal. – De Blije Boekenwurm

Dit boek hield me helemaal gevangen vanaf de eerste pagina tot de laatste en ik kan echt niet anders dan applaudisseren voor de auteur. Ik ben gewoon echt onder de indruk en ik hoop dat dit boek dan ook meer aandacht gaat krijgen. – Melissasbookworld

Prijs: € 20,55
Te bestellen via:
www.nicoleluursema.nl

Boekscout.nl

Like en Win

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *