Nieuwe Recensie en Captain America – Civil War

Afgelopen week is er weer een nieuwe recensie uitgekomen voor Tussen lust, liefde en vriendschap!

En wat was die positief!! En wat voel ik me dan ontzettend trots.
“Dankzij Nicole mocht ik haar mooie verhaal lezen. Ik was in een oog opslag verliefd op de cover. En ik wist zeker dat dit boek echt heel veel voor mij zou betekenen….
lees gauw verder… 

Ik mag dan geen bestseller hebben geschreven, maar de reacties van degene die hem wel hebben gelezen zijn ontzettend positief en dat vind ik super! Feitelijk vind ik het gevoel dat ik een fijn gevoel heb bezorgd, zoveel leuker! Dat mensen van het verhaal hebben genoten en mee leefden met de karakters, is voor mij een win-win.

Ook de reacties op mijn like en win actie zijn super om te zien, de teller staat inmiddels op 284 likes! En ondanks dat ik de teller niet op 300 heb kunnen krijgen, gaan beide prijzen er uit! Maandag worden de winnaars bekend gemaakt!

Ook staat van mij een recensie op de site!
Ik ben afgelopen week weer naar de bios geweest en na Batman v Superman, is nu Captain America – Civil War aan de beurt.

De komende weken kun je o.a recensies verwachten van:
– Teen Wolf
– Once upon a Time
– The Flash
– X-men – Apocalypse

 

O, en voor ik het vergeet! Inmiddels alweer druk bezig met mijn tweede roman!

 

liefs,

Nicole

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *